دستگاه هواساز

دستگاه هواساز نوعى وسیله تبادل حرارت مرکزى دو فصلى است که میتواند عملیات تهویه مطبوع همچون رطوبت زنى، رطوبت گیرى، تصفیه، گرمادهى و گرماگیرى را بر روى هوا انجام دهد. قسمت گرمایش و سرمایش این دستگاه از طریق کویل میباشد در حالت گرمایش سیال عامل میتواند آب گرم و یا بخار باشد و در حالت سرمایش سیال عامل آن آب سرد و یا انواع مبردها میباشد. انتقال این گرما یا سرماى تولیدى در این دستگاه به طریقه اجبارى و از طریق فن دستگاه صورت می گیرد.


دستگاه تهویه مركزی (هواساز) از بخشهای اصلی فیلتر ، فن ، كویل های گرمایی و سرمایی ، رطوبت زن و تجهیزات كنترلی تشكیل می شود . كویل های گرمایی معمولا با آب داغ ، بخار و برق عمل می كنند . كویلهای سرمایی با آب مبرد و یا مستقیما با یك ماده مبرد كار می كنند . در حالت دوم كویل دستگاه هواساز اواپراتور یك سیستم تبرید می باشد . با تنظیم های مختلف بخش های گرمایی ، سرمایی ، رطوبت زن و غیره در مجموعه دستگاه هواساز می توان سیستم های مختلف تهویه مطبوع را برای پروژه های با شرایط متفاوت طراحی نمود . دستگاه هواساز معمولا با دو كانال ؛ رفت و برگشت هوا به داخل ساختمان و به وسیله یك كانال به هوای تازه خارج ارتباط دارد .


دستگاه هواساز با تنظیم دما و رطوبت و همچنین تامین هوای تازه و فیلتر كردن آن عمل تهویه مطبوع تابستانی و زمستانی را انجام می دهد . هوای برگشتی از اتاقها با هوای تازه در محفظه اختلاط دستگاه مخلوط شده و سپس از كویل های سرمایی یا گرمایی و رطوبت زن (معمولا در زمستان) عبور می كند . سرعت عبور هوا از كویل حدد 500 فوت بر دقیقه است . فرآیند رطوبت زنی به وسیله پاشش آب از افشانك ها یا شبكه بخار و فرآیند رطوبت گیری توسط كویل سرد انجام می شود .


دستگاههای هواساز كه از ورق گالوانیزه ساخته می شوند ، با توجه به شرایط مكانی و موقعیت نصب ممكن است قائم و یا افقی ساخته شوند. دستگاه هواساز به صورت یك منطقه ای و یا چند منطقه ای طراحی و ساخته می شوند . در نوع یك منطقه ای تمام بخش های ساختمان كه تحت پوشش آن است با شرایط یكنواخت دما و رطوبت هوادهی می شود و در نوع چند منطقه ای به كمك دمپرهای مخصوص امكان هوادهی با دما و رطوبت های مختلف به مناطق متفاوت وجود دارد .

برای انتخاب دستگاه هواساز نیاز به اطلاعات زیر می باشد :

1. بارهای سرمایی و گرمایی كلی ساختمان (اگر برای ساختمان بیش از یك هواساز استفاده می شود باید سهم هر هواساز از بارهای سرمایی و گرمایی كلی مشخص شود).

2. حجم هوایی كه در واحد زمان از هواساز عبور می كند

3.افت فشار استاتیكی طولانی ترین مسیر كانال یا هد استاتیكی فن


با اطلاعات فوق و مراجعه به كاتالوگ كارخانه سازنده مدل دستگاه و سپس سایر مشخصات دستگاه مانند : نوع فیلترها ، ظرفیت حرارتی كویل پیش گرم كن و اینكه با بخار آب یا آب داغ گرم می شود ، ظرفیت حرارتی كویل گرم كننده و اینكه با بخار یا آب داغ گرم می شود ، ظرفیت رطوبت زن ، قدرت موتور بادزن و غیره تعیین می شوند .


همانگونه که اصطلاح بکار برده شده نشان می دهد ، اجزاء اصلی که اساس واحد فن کویل را تشکیل می دهند ، عبارتند از یک فن که تولید جریان هوا می کند و یک کویل آب سرد کننده یا انبساط مستقیم که هوا را سرد و رطوبت زدایی می نماید . معمولا متعلقاتی چون کویل گرمایش ، رطوبت زن و بخش فیلتر نیز در اختیار قرار می گیرند تا در صورت لزوم اهداف باقیمانده تهویه مطبوع را برآورده سازند .اجزا مورد نیاز ممکن است در درون محفظه پیش ساخته ای نصب گردند.

اجزای هواساز :

فن یا هواکش :

فن یا هواکش، به عنوان یکی از اجزای مهم هواساز جهت جابجایی و جریان هوا در سیستم به کار می‌رود. بسته به نوع هواساز، امکان تعبیۀ فن و هواکش های مختلفی از جمله محوری، سانتریفوژ، فولی و... وجود دارد.

فیلتر :

فیلتر های هوا همیشه در حال گرفتن غبار و گرد و خاک برای ارائه هوایی تمیز در ساختمان ها کار می کنند. فیلتر ها در ابتدای دستگاه نصب می شوند تا هر گونه آلوگی را در پایین دست جریان به خود جذب کند. فیلتر ها بسته به میزان تصفیه هوا در امتداد هم تعبیه می شوند تا به ترتیب از ذرات درشت به ریز هوا را تصفیه کنند. فیلتر های پانلی از لحاظ جاگزینی و نگه داری، ارزانتر از فیلتر های کیسه ای هستند.

عمر کارکرد یک فیلتر با نظارت بر افت فشار جریان هوا ارزیابی می شود که توسط یک فشار سنج یا یک سوییچ فشار متصل به سیستم کنترلی ساختمان آلارم می دهد.(یعنی فیلتر کثیف شده و هوا را از خود عبور نمی دهد.) اگر فیلتر گرفتگی داشته باشد، از آن جایی که فن مدام در حال کار است و هوا را می راند به فیلتر فشار وارد می کند و باعث افتادن آن می شود در نتیجه هوای آلوده به کانال ها راه پیدا می کند.

کویل‌های گرمایش و سرمایش :

هواساز ها برای تهیه هوا و رطوبت مناسب نیاز به تولید گرما و سرما دارند. این شرایط با استفاده از مبدل های حرارتی داخل هواساز ها تامین می شوند. هوا را با عبور از روی این کویل ها گرم یا سرد می کنند، مبدل ها از آب داغ یا بخار در گرمایش و آب سرد در سرمایش استفاده می کنند. جنس کویل ها از مس یا فین آلومینیومی برای انتقال حرارت بهتر می باشند. در کویل سرد صفحاتی برای تخلیه میعانات وجود دارد. آب داغ کویل ها توسط بویلر و آب سرد توسط چیلر فراهم می شود. سنسور های دما درجه حرارت کویل ها را نظارت می کنند. اگر رطوبت مورد نیاز باشد کویل سرد بیش از حد خنک شده تا به نقطه شبنم رسیده و تراکم اتفاق بیافتد. کویل های گرم بلافاصله بعد از کویل های سرد قرار دارد تا هوا را بازگرمایش کند. و به دمای مطلوب برساند. این کار کاهش سطح رطوبتی هوا را تامین می کند.

رطوبت زن :

اغلب در آب و هوای سرد که در آن حرارت مداوم باعث خشکی هوا شده و ناراحت کننده است، کنترل رطوبت امری ضروری است.

رطوبت زن ها انواع مختلفی دارد:

1. تبخیری: هوای خشک به مخزن آب دمیده شده و آب را تبخیر می کند. میزان تبخیر با اسپری آب روی بافل های هوا می تواند بیشتر شود.

2.بخارساز: بخار یا آب داغ بویلر مستقیما به هوا دمیده شود و باعث افزایش رطوبت شود.

3.اسپری آب: آب توسط نازل به قطرات ریز تبدیل می شود و در هوا انتشار می یابد.

4.اولتراسونیک: سطح آب، در جریان عبور از دستگاه اولتراسونیک، تشکیل غباری از آب می دهد.

5.رطوبت رسانشی: الیاف خاصی را با آب تازه مرطوب می کنند و جریان هوا را از روی آن عبور می دهند. این امر رطوبت را به سرعت بالا می برند.


تجهیزات کنترلی :

کنترل بخش های مختلف از جمله: سرعت جریان هوا، دمای هوا، درجه حرارت هوای مخلوط شده، رطوبت، کیفیت هوا امری ضروری است. کنترلر ممکن است یک ترموستات ساده خاموش/روشن یا سیستم پیچیده کنترل هوشمند ساختمانی باشد.

محفظه اختلاط :

به منظور حفظ کیفیت هوای داخل ساختمان، هواساز ها تا حدی اجازه ورود هوا از خارج به داخل می دهند. در آب و هوای معتدل، مخلوط کردن مقدار مناسب هوای خنک بیرون با هوای گرم برگشتی می تواند دمای مطلوب را فراهم کند. درمحفظه اختلاط دمپر هایی برای کنترل ورود هوای تازه و هوای برگشتی تعبیه شده.



1) هوای تازه ورودی

2) محفظه اختلاط

3) فیلتر های آلومینیومی قابل شست و شو

4) فیلتر های هوا

5) محفظه ی شوینده هوا

6) قسمت کویل

7) کویل

8) محفظه ی فن

9) فن

10) کالکتور فن

11) اوریفیس

12) اسپری هدر

13) ساکشن

14) فلواتر

15) درین کپ

16) اور فلو تیوپ

17) لاورز

18) ورودی‌هوا‌بازگشتی

اهمیت استفاده از دستگاه هواساز

هواساز یا هواگیر یکی از ضروریات محیط های کاری صنعتی است. خصوصا کارخانه های بزرگی که با مواد شیمیایی آلوده یا مرطوب کار می کنند، به نصب یک یا چند تا از این واحد ها نیاز دارند. واحد های هواگیر جعبه های کوچکی هستند که در دل آن ها اجزای مختلفی گنجانده شده است. این دستگاه به کانال هایی وصل می شود که هوای آلوده و مانده درون ساختمان را با هوای تمیز جا به جا می کند. دستگاه، هوای آلوده تمیز را از بیرون می گیرد و پس از خنک یا گرم کردن، آن را درون ساختمان آزاد می کند. استفاده از دستگاه هواساز در محل کار به افزایش کیفیت هوای محیط کمک می کند. با استفاده یکی از این محصولات می توانید مطمئن باشید که کارکنان در بهترین حالت ممکن تنفس می کنند. هر چقدر سلامتی و رفاه کارکنان بهتر فراهم شود، بهره وری در کار آن ها هم افزایش پیدا می کند. ضمن اینکه مشکلی از جهت کم شدن نیرو و هزینه های درمان خودتان و کارکنان نخواهید داشت. اگر در یک محیط صنعتی کار می کنید یا قصد دارید ساختمان صنعتی خود را راه اندازی کنید، حتما حداقل یکی از این دستگاه ها را تهیه کنید. دستگاه هواساز علاوه بر ساختمان های صنعتی برای استفاده در ساختمان های مسکونی هم تولید می شوند. در ادامه این مقاله می توانید درباره محل مناسب نصب هواساز، هدف استفاده از این دستگاه، اجزا، مزایا و عوامل موثر بر قیمت هواساز مطالعه کنید.

هدف از نصب یک هواساز

شاید در یک عبارت کوتاه بتوانیم وظیفه اصلی این واحد ها را بازگو کنیم. این محصولات هوای تازه محیط بیرون را دریافت می کنند، آن را تمیز می کنند، در صورت نیاز هوای گرفته شده را مرطوب، گرم یا خنک می کنند و در نهایت این هوای تمیز و تازه درون ساختمان دمیده می شود. هوای تازه از طریق کانال هایی که به هر قسمت ساختمان کشیده شده است، وارد می شود. بیشتر این واحد های هواساز یک مجرای اضافی هم دارند. این مجرای اضافی می تواند هوای کثیف مصرف شده را دریافت کند و از طریق مجرای دستگاه آن را به بیرون هدایت کند. به بیان دیگر دستگاه هواساز برای تهویه مجدد و گردش هوا بخشی از سیستم گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع محسوب می شود. کیفیت هوای داخل ساختمان با استفاده از این دستگاه تا حد زیادی بهبود پیدا می کند. برای یک ساختمان به هوای گرم نیاز دارید یا هوای سرد؟ این دستگاه می تواند با استفاده از کویل گرمایشی یا کویل خنک کننده دمای هوا را به شکل مطلوبی تغییر دهد. در برخی از ساختمان ها که نیاز های بهداشتی کمتر است، امکان به گردش درآوردن دوباره هوای گرفته شده هم وجود دارد. این عملکرد موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. چنین دستگاهی یک جعبه فلزی بزرگ است که قطعاتی مثل تهویه های جداگانه برای تامین، اگزوز، کویل گرمایشی، کویل سرمایشی، سیستم بازیابی انرژی گرمایشی یا سرمایشی، قفسه ها، محفظه های فیلتر هوا، تضعیف کننده های صدا، دمپر ها و محفظه اختلاط را در دل خود دارد.


هواساز




سلامت کارکنان با استفاده از دستگاه هواساز

این واحد های کاربردی می توانند استاندارد های کیفیت هوا را به حداکثر برسانند و یک محیط کاری ایمن و راحت برای شما و کارکنان فراهم کنند. کارکنان یک کارخانه یا مکان تجاری ساعات زیادی از روز را در فضای کاری قرار می گیرند. به این ترتیب آن ها نیاز دارند فضایی ایمن و سالم داشته باشند. یکی از فاکتور هایی که شامل فضای کار ایمن می شود، وجود هوایی تمیز و سالم برای نفس کشیدن است. با خرید تجهیزات مختلف می توانید این فضا را فراهم کنید. هواساز که به آن هواگیر هم گفته می شود، یکی از همین دستگاه هاست که از ضروریات یک واحد تجاری و صنعتی است. هواساز ها در شکل و اندازه های مختلفی تولید می شوند تا بتوانید محصول مورد نیاز خود را با اطمینان و به راحتی انتخاب کنید.

این دستگاه توانایی این را دارد که دما، رطوبت و سلامت هوای اطراف را تنظیم کند. با توجه به عایق شدن بسیاری از محل های کاری و خارج نشدن هوای محیط، احتمال ماندگی و کهنگی هوا افزایش پیدا می کند. این هوای کهنه به مرور زمان به خطری برای کارکنان و مراجعین یک محیط کاری تبدیل می شود. علاوه بر آن ممکن است رطوبت و گرما باعث کپک زدن در ساختمان شود. این کپک هم به سیستم تنفسی افراد آسیب می زند و هم باعث خراب شدن ساختمان و استهلاک قسمت های مختلف آن می شود. در ادامه این فرآیند باید هزینه هایی را صرف درست کردن دیوار و سقف های کپک زده و رطوبت زده کنید. این دستگاه ها در اندازه های مختلفی تولید شده اند. همانطور که گفتیم شما باید متناسب با اندازه ساختمان و قدرتی که از دستگاه انتظار دارید، اندازه دستگاه را تعیین کنید.

عوامل موثر بر هزینه هواساز

هیچ کس نمی تواند اهمیت قیمت یک دستگاه را نادیده بگیرد. دستگاه های صنعتی مثل هواساز صنعتی به نوعی سرمایه گذاری در کسب و کار محسوب می شوند. برای خرید این دستگاه ها باید دقت و تحقیق کافی را داشته باشید. با توجه به کارکرد و اهمیتی که این واحد ها دارند نمی توان از خرید آن ها چشم پوشی کرد. در برخی از مواقع هواگیر های تجاری و صنعتی به صورت سفارشی برای کسب و کار های متوسط تا بزرگ طراحی و تولید می شوند. شما می توانید محصول دلخواه خود را متناسب با نیاز و ویژگی هایی که مد نظر دارید، خریداری کنید. البته نمی توان از این نکته غافل شد که سفارشی کردن یک دستگاه باعث افزایش قیمت آن هم می شود و این نکته اجتناب ناپذیر است. برای اینکه بفهمید قیمت هواساز چقدر تمام می شود، باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید.

این یک نکته بدیهی است که کیفیت دستگاه هواگیر بر قیمت آن اثر می گذارد. کیفیت بالای یک دستگاه به معنای طول عمر بیشتر آن است. معمولا برای اینکه یک دستگاه با کیفیت باشد، پیچیدگی زیادی در ساخت آن به کار گرفته می شود. این عوامل بر قیمت هواساز اثر می گذارند. از دیگر نکاتی که در زمان محاسبه هزینه ها باید در نظر بگیرید، ظرفیت دستگاه است. هر چقدر ظرفیت بیشتر باشد، سرعت در تهویه و قدرت آن هم افزایش پیدا می کند. در نهایت هزینه های حمل و نصب می تواند در قیمت هواساز تاثیر بگذارد و بر تصمیم گیری شما اثر بگذارد. شاید بهتر باشد هر چند سال یک بار یا در طول سال حداقل یک بار برای سرویس و نگهداری آن از یک متخصص در این زمینه مشورت بگیرید. گاهی با کمترین هزینه و صرف وقت کمی می توانید کیفیت عملکرد دستگاه را تا حد زیادی افزایش دهید. با در نظر گرفتن همه این موارد می توانید تصمیم بگیرید که چه نوع دستگاهی با چه قیمتی برای شما مناسب تر است.

نوع هواساز مانند هواساز هایژنیک نیز در قیمت آن تاثیر گذار است.

اجزای تشکیل دهنده یک هواساز

هر دستگاهی از مجموعه اجزای کوچک و بزرگ ساخته می شود. هر یک از این اجزا برای سر هم کردن دستگاه مهم و حیاتی هستند و ویژگی های خاص خود را دارند. در ادامه می توانید با اجزای مختلف یک دستگاه هواساز آشنا شوید.

1. ورودی هوا

همانطور که گفتیم هوای تازه از طریق دستگاه گرفته می شود و به درون ساختمان دمیده می شود. واحد های جا به جایی هوا یا همان ورودی هوا این وظیفه را به عهده دارند.

2. فیلتر

بو ها، ذرات گرد و غبار، باکتری ها و ویروس ها تا حدودی از طریق واحد های هواساز جمع آوری می شود. این آلاینده ها در قسمت فیلتر جمع می شوند.

3. فن

فن، یک سیستم الکترومکانیکی است که به دستگاه قدرت بیرون راندن هوای کثیف را می دهد. هر چقدر این قطعه قوی تر باشد، عملیات خارج کردن هوا هم بهتر انجام می شود.

4. سایلنسر

هر کجا از فن استفاده می شود، احتمال وجود مقداری صدا هم هست. به این ترتیب از سایلنسر یا قطعات کاهش دهنده صدا استفاده می شود تا صدای آزاردهنده ای تولید نشود.

در کدام قسمت ساختمان می توانیم دستگاه هواساز را نصب کنیم؟

یک واحد هواساز در ساختمان های صنعتی و تجاری متوسط تا بزرگ نصب می شود. سوالی که پیش می آید این است که محل نصب این دستگاه ها کجاست؟ شما می توانید آن ها را روی پشت بام، در زیرزمین یا یکی از طبقات ساختمان قرار دهید. بعضی از ساختمان ها خصوصا ساختمان های قدیمی فقط یک دستگاه دارند که باید روی پشت بام قرار بگیرد. این دستگاه های بزرگ می توانند کل ساختمان را پشتیبانی کنند. با این حال این شکل از دستگاه دیگر چندان رایج نیست. معمولا برای هر قسمت از ساختمان یک دستگاه کوچک تهیه می شود.

در نهایت اگر به یاد داشته باشید که در زمان خرید دستگاه حتما به ظرفیت و قدرت آن توجه کنید. هر چقدر ساختمان شما بزرگ تر باشد و به قدرت دستگاه بیشتری نیاز داشته باشید، باید یک واحد بزرگ تر و با دوام تر تهیه کنید. از طرف دیگر قدرت بالای یک واحد هواگیر بر قیمت آن هم تاثیر می گذارد. همانطور که گفتیم با پرداخت هزینه هواساز می توانید یک سرمایه گذاری بلند مدت در کسب و کار خود داشته باشید. بنابراین با افراد متخصص و آگاه در این زمینه مشورت کنید.شرکت مکش و دهش شما را در زمینه خرید انواع هواساز راهنمایی می کند.


مطلب پیشنهادی: هواساز خانگی


دستگاه هواساز

آیا کسب و کار شما به دستگاه هواساز نیاز دارد؟ برای پاسخ به این سوال باید ویژگی های آن را به خوبی بررسی کنید. این دستگاه راهی برای به گردش درآوردن هوا و بهبود کیفیت آن است. ساختمان های بزرگ و صنعتی به یکی از این دستگاه ها نیاز دارند تا فضای مطبوع و با کیفیتی برای کار ایجاد کنند. در ادامه قصد داریم درباره ماهیت دستگاه هواساز، کاربرد های این دستگاه و مزیتی که دارد، صحبت کنیم.


دستگاه هواساز چیست؟

هواساز دستگاهی است که برای به گردش درآوردن هوا و تهویه داخل ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع هواساز بخشی از سیستم گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع به حساب می آید. این دستگاه هوا را جذب می کند، آن را تهویه می کند و سپس آن را داخل ساختمان پخش می کند. برای نصب و استفاده از هواساز باید از کانال ها کمک بگیرید. این کانال ها هوای مطبوع را در ساختمان پخش می کنند. ساختار کلی دستگاه هواساز بسیار ساده است. نکته جالبی که درباره این قطعه وجود دارد این است که آن را قلب تهویه مطبوع می نامند. آلاینده هایی مثل گرد و غبار که در هوا پخش شده اند، با کمک هواساز از ساختمان خارج می شوند. دما و رطوبت با استفاده از آن به خوبی تنظیم می شود. هوای مطبوع و تازه با استفاده از کانال ها در سطح ساختمان به خوبی پخش می شود تا تنفس راحت تر و بهتری داشته باشید. 


کاربرد های دستگاه هواساز

همانطور که اشاره کردیم هواساز از بخش های اصلی در دستگاه های تهویه مطبوع است. واحد های هواساز از اجزای انعطاف پذیر در دستگاه تهویه مطبوع هستند. از همین رو معمولا آن ها را به صورت سفارشی می سازند. سفارشی سازی این واحد های هواساز یک محصول کاملا شخصی و مناسب شما را تحویل می دهد. واحد های هواساز در تاسیسات بزرگ یا سالن هایی که بازدید زیادی از آن ها می شود، مورد استفاده قرار می گیرند. در سالن های بزرگی که رفت و آمد زیاد است، تخلیه هوای نامطبوع و حاوی دی اکسید کربن اهمیت زیادی دارد. از همین رو استفاده از دستگاه هواساز یک راهکار ایده آل به حساب می آید. همانطور که گفتیم واحد های هواساز می توانند هوای تازه را وارد ساختمان کنند. از همین رو با وجود یک دستگاه هواساز می توانید نیاز به فن های رایج را کاهش دهید. علاوه بر سالن های بزرگ، دستگاه هواساز در کارخانه ها و سایر ساختمان های صنعتی هم استفاده می شود. در مکان هایی که گاز های قابل احتراق وجود دارند، خطر آتش سوزی هم وجود دارد. این جاست که به یک دستگاه هواساز نیاز پیدا می کنید. دستگاه هواساز می تواند از این خطر ها و ضرر های مالی جلوگیری کند؛ زیرا هوای داخلی را خارج می کند. 


مطلب پیشنهادی: هواساز آپارتمانی


دستگاه هواساز و مزیت آن 

یکی از مهم ترین مزایایی که دستگاه هواساز دارد، این است که بیرون از ساختمان قابل نصب است. این نکته برای کسانی که فضای کمی دارند، ایده آل است. شما می توانید دستگاه هواساز را روی بام یا دیوار نصب کنید. به طور کلی هواساز یک ساختار ساده دارد که این ساختار ساده نصب، تعمیر و استفاده از آن را راحت کرده است. با استفاده از دستگاه هواساز می توانید از رطوبت و معایب ناشی از آن جلوگیری کنید. کپک ها آلاینده های خطرناکی هستند که به ساختمان آسیب می رسانند. با استفاده از یک هواساز می توانید از ایجاد این کپک ها جلوگیری کنید. در زمان خرید هواساز حتما به اندازه آن توجه داشته باشید که با ساختمان شما مطابقت داشته باشد. مکان نصب هواساز، فاکتور دیگری است که در زمان خرید دستگاه هواساز به کمک شما می آید.

در نهایت برای خرید هواساز تردید نکنید؛ زیرا این دستگاه به خوبی می تواند هوای اطراف شما را تمیز و تازه کند. مکان نصب، اندازه مورد نیاز و بودجه ای را که دارید، مشخص کنید تا خرید بهتر و هوشمندانه تری داشته باشید.



برای دریافت خدمات ،مشاوره و هرگونه پرسش و درخواستی درباره محصولات و مقاله های مکش ودهش

با ما تماس بگیرید

مقالات مرتبط

هواکش
هواکش

انتخاب هواکش باید با توجه به نوع کاری که از هواکش انتظار داریم و منحنی عملکرد آن در شرایط کاری مورد نظر انجام شود.

مشاهده بیشتر
هواکش صنعتی
هواکش صنعتی

سیستم های تهویه صنعتی معمولا برای هودها، کانال ها برای انتقال هوای آلوده، فیلترها، فن ها برای آگزاست و هوای تازه در نظر گرفته شده اند.

مشاهده بیشتر
ورود اعضا
قبلا در مکش و دهش ثبت نام نکرده ایید؟ثبت نام .
لطفا صبر کنید
ثبت نام